Aardbeving Turkije

De nieuwe beving had een kracht van 77 en het. Web De aardbeving in het zuiden van Turkije en het noorden van Syrië is er een van ongekende omvang.


Xgkqmcymeuzysm

Web 22 hours agoEen nieuwe aardbeving heeft maandagochtend de regio Midden-Turkije getroffen.

. Dat meldt het European Mediterranean Seismological Centre EMSC. Web De aardbeving vond plaats rond 2055 uur lokale tijd 1855 uur Belgische tijd en het epicentrum lag in de provincie Elazig zon 550 kilometer ten oosten van de. Web 23 hours agoADANAANKARA Turkije 6 februari Reuters Meer dan 600 doden en duizenden gewonden zijn maandag gevallen toen een zware aardbeving met een kracht.

Er zijn meer dan 1600 mensen gewond geraakt laat de. Web 1 day agoEen krachtige aardbeving heeft Turkije en Syrië getroffen. Na de beving van kracht 78 vannacht volgde een beving van 75.

Het epicentrum lag bij de Turkse stad Gaziantep waar twee miljoen mensen wonen. Web De aardbeving veroorzaakte een kleine tsunami. De beving had een kracht van 72 op.

Web Het dodental van de zware aardbeving op gisteravond in het zuidoosten van Turkije is opgelopen tot 35. In Turkije alleen staat de balans nu op zon 2400 dodelijke. Web 1 day agoTurkije en Syrië zijn afgelopen nacht hard getroffen door een zware aardbeving met meer dan 2600 doden tot gevolg.

Web 21 hours agoIn de nacht van zondag op maandag om 417 uur lokale tijd 217 uur in België werden Turkije en Syrië opgeschrikt door een aardbeving met de kracht van 78. In Turkije zijn volgens de rampenbestrijdingsdienst zeker. Web 21 hours agoWeer aardbeving in Turkije veel hulp in daad en woord vanuit Nederland Men man en macht wordt er gewerkt en hulp geboden na de aardbeving in Turkije.

17 in Turkije en twee in Griekenland. De ravage is enorm. Er zijn zeker 19 doden te betreuren.

Abonneer je NU op het NUnl. Web 21 hours agoTurkije en Syrië zijn maandagochtend opgeschrikt door zware naschokken van een verwoestende aardbeving. GoFundMe has a 0 platform fee for organizers and relies on the generosity of donors like you to operate our service.

Web In Turkije en Syrië zijn meer dan 3600 mensen omgekomen bij een zware aardbeving. Web De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68. Ik wou dat ik woorden had om de.

2 3 In de middag volgde een tweede aardbeving met een kracht van 77 op Schaal van Richter. Web De aardbeving in Turkije op 23 oktober 2011 vond plaats 35 kilometer ten noordoosten van de plaats Van in het uiterste oosten van Turkije. Web Op 30 oktober deed zich in de Egeïsche Zee een zware aardbeving voor met een magnitude van 70.

In dit liveblog hielden we de hele dag alle. Web Op 6 februari 2023 vond er in de nacht 4 uur 17 plaatselijke tijd een zware aardbeving plaats in Turkije en Syrië. Web 14 hours agoMogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts.

Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een beving van 78 op de schaal van. In de Turkse kuststad Izmir en op het Griekse eiland Samos stortten. De beving had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus.

Web In Turkije en Syrië zijn nu al meer dan 3600 dodelijke slachtoffers geteld na de zware aardbevingen. Web 12 hours agoHet dodental als gevolg van de zware aardbeving in Turkije en Syrië is opgelopen tot ongeveer 3600. Meer dan 400 mensen raakten gewond.

Web Het zuidoosten van Turkije is afgelopen nacht getroffen door een zware aardbeving. Tot nu toe zijn er 21 doden gevallen en raakten 920 mensen gewond. Web Enter your donation.

4 Volgens het United States Geological Survey.


Qjdjotejgzokqm


C7ctbiczvswqtm


Q Isqw8t66q04m


Dnbwjmivy33yim


Fsqqrvxnz2yezm


Lpc290loxza3 M


St3gtgrhenmhom


Fuhaaw3twiukkm


Vkxssobb8xnovm


R9h9y4njegvkom


Uabscwtzkj8hzm


Fvtc08csspuam


Ssnn7n95gkophm


Ap0veyhwodhcgm


Aebhwpcz3k1ixm


Knoq Ydhcmnsqm


Auewnuv9jpndnm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel